Monday, November 30, 2009

nabila bahruddin

my sayangness!! the craziest kakak eva! hahaha...sorry!
nabila binti bahruddin
lahir kat bangkok, thailand..org siam lorh!
24 dec 1991..n skarg dia study kat uitm kl kot..hehehe. Single but available.

dtg dari canada. 1 week b4 dia nak PMR br dia balik M'sia.so, dia jadi model kat dpn dewan jew r.
ntah mcm mn dia leh jd kakak aku pun x tau! start rapat ngn dia pun pertengahan thn, thn lps. br setahun knl lorh! tapi rapat mcm dah lama knl. pelikkn!
dia ramai adik angkat..antaranya wafa n hani.
dia sangat caring n baik hati. Boleh dikatakan hampir setiap hari dia bagi aku chocolate! hehehe...
kalau aku sakit, dia r org aling risau..
kalau aku ada prob, dia r tmpt aku citer segala masalah aku..
kalau aku nangis, dia r tukang pujuk..
kalau aku rasa nak gaduh, dia r tempat aku begaduh! hahahaha
yang peliknya, dia tahan ngan perangai aku..ish2!
suka kenakan aku..n sgt suka budak laki yang HOT!
kat rumah dia ada byk kucing!
singkatan nm kitorg berdua..PNAB! unikkn!

mama dia sgt baik mcm dia!!

nana,
thanx! SAYANG KAMU!

Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

iman fakhri

sapa tue? 
bukan pakwe, bukan ayah/bapa/abi/papa, bukan pak cik, bukan nenek, bukan atok..
he's my bro r!
nm penuh dia iman fakhri bin azman.
lahir pada 23 feb 1992 kat bentong, pahang
Ketua Pelajar SMK Putrajaya Presint 11(1)
President Kelab Orkestra P11
budak kelas 3 IBS, 4IBS n 5IBS
abang yg sangat baik n caring tapi suka sakat orang!
ntah knapa aku jadi sasaran dia! haish! x phm aku!
kalau aku kne gastric..dia n nana r org plg risau. Umi pun x risau smpi mcm 2 skali.
kalau aku ada problem..aku senang nak citer ngn dia coz dia sgt memahami aku.
kalau aku happy, dia pun turut happy.
yang paling aku x phm.. umi suka knekn aku ngn dia sejak dia dtg rumah aku.. aku dah anggap dia mcm abg aku sndiri r..kitorg x dew apa2 pun!


btw, post kali nie..dia yg suruh..aku wat jew  r dgn hati yang ikhlas..
THANK YOU VERY MUCH N LOVE U, my bro! 

Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

Monday, November 23, 2009

bakeroxyrians

unik x nm tu? unikkn..well tu nm kelas 4 bakerara. Kelas nie r mengajar aku untuk menghargai semua orang dikeliling kita. betul x2?? tolak tambah s2dnt yg keluar n msk..so, konklusinya semua pelajar dlm kelas nie ialah 25 s2dnts.. kalau campur ngn yg dah keluar.. total semuanya 30 s2dnts. Duduk kelas nie best! Kelas nie r paling bising kat SESERI n suka wat masalah! kitorg nie mmg mcm nie! sampai cikgu pun bengang ngan kitorg sume nie! 
kroni2 bakeroxyrians :
 rena a.k.a pusaran, fany, hana, radat, mizah, mid, dila, ira, aja, wawa, bihat a.k.a bihot, aimi, zati, pute a.k.a my spec can swim, allysha, adriana, afiqah a.k.a suzy;baby fifi;fifi, mun a.k.a molly, cheng a.k.a HOT, nad a.k.a ayam, tamil, dee(STOP IT!), wani, wan a.k.a one and sheera a.k.a mrs edward cullen and mrs nick jonas! perasan!


kaki bising, kaki borak, kaki study..segala mcm kaki r! nangis sm2, gelak sm2 coz we know that we are like 1 big happy family. We away from our parents.. so, friends are very important to share everythng!

our class teacher is miss mimi n our tutor is ms azura. They very caring and understndng! When miss mimi cuti bersalin n miss azura gie smbg study, puan zainora take place miss mimi n ms azura. Puan zainora cikgu br n dia ajr sejarah kelas kitorg.. sgt baik tapi strict!hehehe..

I LOVE BAKEROXYRIANS

Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

Saturday, November 21, 2009

no more honeymoon year!

HONEYMOON YEAR?
x dew dlm kamus hidup aku ok!
no more honeymoon year!
Next year will be tougher year
S.P.M
Sijil Paling Mudah
insyaAllah..amin..
dengan kehendak-Nya
ia boleh menjadi mudah
setelah usaha, doa n tawakal
form 4 x lah main2 sangat..
aku still study, stay up, wat homework..
nak main 2 rs mcm susah sgt
tengok tv pun x kot!
hang out ngn kwn2?
mcm x dew ms..
tapi as a sbp student..
aku still dikira main2!
ntah r!
result end-year sangat teruk!
.fullstop.
the end

Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

melepas rindu

lamanya x post blog!
hmm..nak start dr mn ek..hehehe..
Assalamualaikum
kita start dgn birthday aku dl!
23 oct lps..it's my birthday!
tapi selamat r..x dew sapa yg nak knekn aku! hahaha..
coz tgh final exam..sume bajet baik r 2..
nothng special..
juz wish from my friends
chocolate from my cs
muffin from my ketua dorm..uuhhh wife edward cullen!
n
plg special skali
a birthday card from umi n abah!
umi n abh postkn card 2 ke skolah..
menangis aku dpt card 2! terharu giler!


habis exam ada mcm2 aktiviti.. sume best!
ada program ngn batch Zenith 08/09
then ngan abang alang
ustaz asri..
best!


1 week b4 nak cuti end year..
lagi best!
bila SPM dah nak start,
kitorg pelajar2 form 4 kne duduk kat gas!
kalau siang..panas gak r..
tapi kalau malam!
tuhan jew yang tau!
kitorg ambil gmbr n borak2
makan senyap2
gie masuk rumah besar
jogging petang2
buat lawak bodoh
wat sesi luahan hati

1 day b4 nak cuti end year iaitu khamis 19 nov

aku pinjam novel 'adam hawa' kepunyaan adriana..
ntah mcm mn novel 2 tertinggal kat DM
so, petang 2 dia n my little fifi tnya psl novel 2..
aku buat2 r x ingat aku letak mn..
tapi aku tau yg sebenarnya adriana dah ambil buku 2..
hehehe..
pastu nak saiko2 aku..
hehehe..
tapi aku wat2 r kecut!
pelakon handalan btol diorg 2!
pastu hari jum 20 nov,
diorg bgtau hal sebenarnya selepas aku wat dunno!



Hari jumaan, 20 nov hari paling sedih coz bakeroxyrians dah berpisah

kitorg thn dpn dah x same class..
ada yg masuk adioda, bakerara n seterusnya..
sedih giler r..
hopefully kitorg still boleh bersama walaupun berlainn kelas!


I'll miss my classmates, my dormmates, seniors..
but
I miss a lot my dearest sister, nil, ida, nad n all smk p11 friends!


Kehidupan aku as a form 4 student at SESERI
xkan aku lupa
kerana ia  merupakan satu kenangan yg paling manis
di mana
aku kenal erti persahabatan
sikap saling bantu-membantu amat diperlukan
di mana semua saling bergantung antara satu sama lain
di mana terlakarnya sebuah impian yg hendak dicapai bersama
and
yang paling penting 
erti menghargai org lain



Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)