Sunday, October 18, 2009

happy..!happy..!

happy? di saat2 korg dah nak exam??
hehehe..smalam byk btol open house. Tapi pergi dua buah rumah jew r! gie sebuah rumh pun dah x larat! penat!
tghhr 2 gie open house neighbour aku, aunty nisa..nak kata makan, aku x makan sgt pun. tapi perut aku penuh!
smpi x larat r nak makan. balik rumah trus terbongkang jap ats katil! penat punya psl. Lps 2 umi suruh angkat bj. gie r angkat baju. suddnly ada sedara aku call. diorg nak dtg rumh! wei, aku nak gie open house nana r! aiyoo! so, aku cr alternative lain.. umi dah x ley nak bw, aku ajk kak lina. Kak lina kata ok! yay! Dlm pukul 4, kitorg blah.. kak lina ikut jalan jauh owhh..! dah r sesat jap. Ceruk giler rumah nana nie.. sumpah kalo aku dtg lagi skali, aku igt kew x jlnnya.. insyaAllah igt r coz rumah pak cik aku pun berdekatan ngn rumah nana. 
Kat rumah nana, aku dah x tau nak makan kew x coz perut aku dah penuh! aku pun x tau knapa. tapi aku makan jew. Aku pun x tau apa aku mknn yg aku mkn smalam. Laksa johor kot! tapi sedap lak aku makan laksa. yea r aku nie x minat laksa. Makan pun x nak! hehe.. izzul, nephew aku.. makan sume ferrero rocher. dia makan sorg lak 2. Aku x dpt nak makan ferrero rocher 2..minx una, una x bg.. minx kat izzul. sama jew!
LAMA gilar x jumpa nanan! HAPPY kot! aku rasa aku dah nak sama TINGGI ngan dia! aku makin TINGGI! hehehe.. nana sowie r ek kata kamu PENDEK
u know what , aku rasa smalam kejap sgt! x puas dpt jumpa NANA! aku ada macam2 citer nak citerkan kat nana, tapi ntah r. 
Nana dah pndi pakai eye liner n eye shadow. Hahahahaha! yea r..aku x pernh nmpk dia pki bnd alah 2 sume kn. aku dah perasan awal..tapi aku takut salah. Una tanya dia.. betul r dia pakai. Pas2 diorg nak berahsia2 ngan aku. kononnya nak suruh aku tegur r 2! aiyaaa! siap bg hint 2! x ley blah btol! oohhyea.. kawan dia yg pakaikn. kui3! SPORTING btol kawan2 dia! alah..dah nm pun umur lebih kurg sama.. TINGGI pun lebih kurg sama. tapi aku still PENDEK! hua! balik 2... nana knekn aku! sempat lagi! x pew2..ada ubi ada batas, ada hari aku balas! hehehe.. then, boleh lak dia nak hug! hug r teddy bear yg adik bg 2 yea nana! hahahaha.. segan lorh!=D

lps gie rumah nana, gie rumah kawan kak lina, kak ina! hehehe lps 2 gerak alam. Gie beli birthday present umi! Aku beli kasut baru! ntah knapa aku beli pun x tau! una bagi aku beg! birthday aku lama lagi. tapi dia dah bagi awl2.. yea r dia takot x sempat jumpa aku nnt! cantik lorh beg 2.. lps gie alam, dlm pukul 8 lebih, gie gombak lak..rumak tok alang. dlm pukul 10 lebih,
gie rumah pak ram! aiyaak! rasa nak pengsan aku! dlm pukul 12 lebih br smpi rumah! apa lagi..katil r jadi mangsa aku!


btw, dengan kesempatan ini..aku nak wat satu tuntutan! hahaha..no r!
wahai nana! kalau kamu baca blog adik kesayangan kamu nie.. adik kamu nie nak tanya.. B'DAY PRESENT x dew kew?? hehe.. post jew kat skolah trus! leh dpt awl hadiah 2 kn! hahaha..! dtg r skolah adik weekend nnt..24 oct! kui3!


daa~ 
Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

No comments: