Friday, September 18, 2009

hari yg memenatkn..

khamis..(17 sept 09)


Hari nie pulang bermalam.. aku x tau apa aku rs. hehehe.. mood raya x dew lgsg! maybe terlalu fikir psl final exam! study! huhu
P&P dari pukul 7:30pg-10:10pg. Dah r subject berat! Chemist n Physics! aiyoo... 10:10pg-11:30pg, kne kemas kelas lak.. pkl 10 lbh klas aku dh pun dibersihkn.. apa lagi! photoshoot time! hehe. classmates aku sgt gilakn camera! hbs camera aku penuh ngn gmbr diorg jew.. 11:30-12:30, ada ceramah gigi. 12:30-1:00, blk asrama n kms dorm!  msk dorm pun..camera aku jd mangsa! kitorg x kms dorm pun..coz dorm kitorg dah dibersihkn pg td..


aku tido, sembang2, mandi n solat.. dlm pukul 2 ptg aku gerak gie KTM.. aku balik sendiri.. time nak bg buku outing kat guard, amal ajk aku naik kete dia.. ayh dia hntr aku kat KTM. Gie beli tiket n tunggu komuter.. boring!! aku nak tgk blk gmbr2 kat camera aku.. aku buka bag n cr camera aku.. OOOHHH NO! camera aku x dew!
aku cari n cari..tapi x jmp! aku trus kluar blk dr situ n trus berlari gie skolah aku blk! dah r jauh..bag aku berat..eerr aku bw bag roda 2! berat r gak.. penuh ngn buku..bukannya bj! penat giler! dah r puasa! kat ats jambatan nak ke pwtc 2..aku terserempak ngn jaz! omg! aku lupa..yg dia pun nak ikut skali! dia srh aku gie ambl camera aku n dia tgg kat situ.. cian jaz.. 
aku pun berlari r gie skolah blk..n trus turun asrama. FUHHHH.. selamat r camera aku ada kat ats katil zaiha. Terkejut zaiha, 'ain n wan. cian kat aku! juz camera jew, aku sggp berlari ngn bag roda 2 gie skolah blk!
clumsy btol aku nie..


aku pun gie r KTM blk ngn jaz. cian dia tgg lama. dah r pns terik! dah beli tiket n tgg komuter ngn jaz.. mask komuter 2.. giler rmi! pening kepala aku.. aku igt nak tido jap..tp aku x ley tido! bdn aku dh penat yg teramat sgt! smpi kat serdang... sesak giler org! kepala aku dah start migrain! umi tgg kat serdang.. 


gie ambl afiq kat alamanda, gie ofis umi, ambl adik2, abh n una.. smpi kat rumah, aku trus terjun ats katil..dah nak berbuka lak 2..tapi sempat gak aku tido.. penat punya psl! berbuka time! tapi aku x dew selera.. mkn sket giler..aku hbs mkn jew..naik ats, mandi n solat..lps solat jew..dlm pukul 8 lebih..aku trus tido smpi r time nak bersahur. giler nyenyak! x sedar lgsg smpi mimpi2 r! 


1st time aku blk penat giler2!


-the end-

Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

1 comment:

Anonymous said...

uiyoo dashatttt..
ngehehehe
-kak dayah