Monday, August 31, 2009

home sweet home

hari nie balik prison seseri
x nak balik..huaaa..=((
Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

Sunday, August 30, 2009

menu berbuka

dah nak berbuka
&
nie last aku berbuka kat rmh
utk kali nie
insyaAllah, kalo aku balik rmh
aku dpt berbuka di rumah lagi!
menu
Ikan Gelama masak Singgang
Ikan Bawal SweetSour
Kangkung Goreng
Sotong Goreng
Dadih Vanilla
Sarsi

Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

folio biology (endangered ecosystem)

FINALLY!!!
Folio bio siap juga..
Tension giler wat folio nie
slamat r ada kwn2 yg membntu=)
thanx to
Biha
Aimi
Nad
n sapa2 yg dh tlg aku..

SAYANG KORG!

Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

Mutiara kata

Carilah seribu sahabt dalam pergaulan kerana seribu sahabat belumlah banyak. Jauhilah musuh kerana musuh yang seorang itu sudah lebih daripada banyak
-Lukmanul Hakim
Persahabatan adalah cinta yang tidak bersayap
- Lord Byron
Tidak ada suatu benda yang lebih mahal daripada kemerdekaan dan tidak ada bahagia yang lebih besar daripada menuanikan kewajipan
- Saidina Ali
Tidak sempurna iman seseorang kamu sebelum dia mencintai saudaranya, sebagaimana mencintai dirinya sendiri 
- maksud hadis

Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

Saturday, August 29, 2009

Lenka-The Show


dis song so..sweet!!!haha..
Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

Friday, August 28, 2009

Sepi hatiku

Sepi hati seorang perindu
menanti sejalur sinar
setiap masa setiap detik
kebahagiaan sentiasa menjadi impian

Sepi hati seorang perindu
akan rasa belaiannya
akan nikmat kemanjaannya
akan hangat dakapannya
akan cinta kasih sayangnya
Sepi hatiku seorang perindu
mungkinkah dapat kutemui
teman yang telah pergi
hidupku kini sepi tanpa tawanya
rintihanku kian nyaring

Sepi hatiku seorang perindu
kepada-Mu  Tuhan ku berdoa
cucuri rahmat buat mereka
kuterima suratan takdir
penuh reda dalam nubari

Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

1.00

Gambar2 kat ats nie aku br jew edit! burok lorh!

1.00 pagi 
aku x dew keje..
mata x ngantuk lagi
so, aku edit r gmbr slps aku pnt hadap folio bio
in da same time..
aku kne migrain..
mayb t'lalu lm hadap pc kot..
btw,
thanx Iman
coz srh aku tido cpt..kalo x smpi 2 pg r aku hdp pc nie..haha
&
temankn aku tiap2 malam smpi r lwt mlm=)
u really kind n understanding, my bro! kui3..

Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

Thursday, August 27, 2009

homework

homework bertimbun2 kot!

folio n handout bio
folio n handout chemist
module n handout physics
handout add math
handout math mode
module bm
folio pj
module sej
latihan agama
est

bila r nak siap sume homework aku nie..
aduyai..


Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

Wednesday, August 26, 2009

Sahabat


Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

berbuka

about 1 week b'puasa kat JB..
time b'buka r paling meriah sekali!

B'Buka di Rumah Pak Usu
&
Celebrate B'day Afi
q n Una
Monday, 24 Aug
ust 2009




B'buka di Rumah Kak Liza

Happy Moment ever..


Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

Renungan sebentar

Ramadhan dah pun datang n aku harap ada sumthing yg berubah..
but
benda lain yg berubah. x perlulah aku bagitau.. biarlah ia menjadi satu rahsia dalam diri aku.
Aku sendiri pun banyak berubah..
tapi aku x tau berubah dari segi apa..
perangai?
pakaian?
cara pergaulan?
hmm..ntah r.

Hopefully, Ramadhan kali nie aku berubah betul2..
demi Allah s.w.t.
demi umi n abah
demi family
demi semua orang di sekeliling aku..

Aku harap gak Ramadhan kali nie lebih berkat dan disudahi dengan tenang.

Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

Saturday, August 15, 2009

X sihat

lagi brapa hari jew lagi nak balik..
aku menunggu saat itu..
btw, aku nak citer sket. Minggu nie aku x sihat sgt..seriously aku x sihat. Hari isnin start batuk2. Gie r hospital. Pergi hospital nie pun sbb kne paksa ngan classmates especially MID. I'll Kill u MID! hehe..x r! n class teachr aku serta PK HEM! Batuk jew!huhu!! Gie HKL 2 aku bertambah-tambah sakit. Malam 2 aku rasa macam nak demam! keesokannya aku dah DEMAM! Teruk gak r demam aku..kali nie aku x cakap kat sapa2 yang aku demam. Aku still gie skolah mcm biasa walaupun aku x larat! prep ptg aku x naik..ddk kat seatbay..tertidur samapi pkl 6 ptg! baik btol dormmates aku nie..sorang pun x kejutkn aku! Batuk + selesema x baik2 sampai r skarg! ntah bila nak baik pun aku x tau. Umi n Abh risau aku x sihat2 lagi! hehe..cian diorg!

Hari Jumaat, aku gie PICC n jumpa dak skolah lama aku..sembang sakan r aku! lps 2 gie Alamanda! best!! hehe..mcm x pernh gie lak..! mmg r excited! dpt kluar kot!

Aku still x sihat! X SIHAT! bila r nak baik nie!!!

Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

Saturday, August 1, 2009

rindu

RUMAH!!!
JuZ 3 WEEKS more 4 PULANG BERMALAM!
Can't Wait!!!
Hai Umi..
Hai Abah..
Hai Adik2ku..
Hai RUMAH..
Hai Bilikku..


*cara untuk melepaskan kerinduan yang sangat mendalam..

Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)