Sunday, July 26, 2009

blog

Aku ad blog lagi satu..
rajin2 r buka ek..
about SESERI=)
www.bungamerahputih.blogspot.com
Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

Physics

WTFish!!
Hari Ahad..lps Perkampungan Intelek, aku tanya Miss Syarni about paper Physics..
OMG! teruk kot! Miss Syarni ckp..semua kelas teruk!
Kelas aku 2 orang jew lulus..yang lain semua FAIL!
Mcm x caya..eerr..caya kot coz paper Physics sangat susah!
Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

Saturday, July 11, 2009

weekend

this weekend pulang bermalam. So, aku igt nak blk r..hmm.. balik naik ktm n erl smpi ke Putrajaya. Abh ambl aku kat Putrajaya. Aku igt balik nie boleh r aku sembang2 ngn una (adik aku) n citer2 ngan family aku..but... una n umi x dew=(
Una gie Perlis, ad kem muzik. Umi lak ad kursus. Agak keboringan aku ddk kat rmh. Peneman aku juz adik2 aku yg kecik2 n laptop! ntah kenapa pagi nie aku bgn awal..aku pun x tau.. igt nak wat homework tapi malas lak.. aku x dew mood nak buat! Homework dah r bertimbun-timbun!! aduyai!
Lg brapa hari jew lagi dah nak Ujian diagnostik n Drama Komsas Tingkatan 4! aku x prepare ap2 lagi nie.. End-Year exam pun aku x prepare lg. Aku x study sestruggle yg boleh!

GAMBATE pu3!

Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

Friday, July 10, 2009

sedikit coretan

Ahad, 5 Jun 2009
Olaaa...nie coretan aku!..tgh boring!huhu.. Alhamdulillah, aku dpt jd pengawas n aku diletakkan dalam biro Seranta. Dah seminggu aku jalankan duty aku sbg seorg pengawas seseri. BTW, esok pentauliahan pengawas. So, mulai esok dengan rasminya aku menjadi pengawas.
SERANTA? apa itu seranta??
tugas biri seranta ialah menjaga PA system sekolah..kne handle flow majlis..pastika PA system time ap2 majlis dlm keadaan baik n ok..eeerr..ntah r..

Isnin, 6 Jun 2009
PENTAULIAHAN PENGWASA 2009/2010!

Khamis, 9 Jun 2009
Perlawanan Basketball! Aku kne teruk gak r..smpi aku msk bawah org juz nak ambl bola!!! fhm2 r sndiri! Alhamdulillah Onci no.3! Penat kot!!!

Jumaat, 10 Jun 2009
Pulang Bermalam!!! Aku balik naik KTM..lps 2 trn kat KL Sentral n ambl ERL trus ke Putrajaya! Aku nak gie rmh Hidayah..lama giler x jmp dia! rindu kot bakal pemidato kebanggaan sekolah 2!

*aku x tau nak citer ap lg!

Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

Friday, July 3, 2009

Aku berjaya gak jadi pengawas SESERI!! Alhamdulillah...
n..aku diserap masukkan ke biro SERANTA...apa 2?

2 r biro yang kne handle PA system kat sekolah..kne jg setiap PA system n kalo ada majlis ap2, biro nie r yg kne pastikn sume mic, speaker n mcm2 mngenai PA system dalam keadaan baik.. kne handle perhimpunan pagi, time makan malam n.. byk r..agak abstrak gak r duty biro nie..
hehe..tapi biro nie aku rs mcm ok gak..not bad r..best jg!
Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)