Monday, June 8, 2009

holiday

Holiday yg sgt mmbosan n mentension kn aku!
1st day holiday dah gerak kew Penang..ntah ap family aku nak gie Penang pun aku x tau!
gie Penang juz gie rmh kwn lama abh n gie shopping kat Queensbay Mall! best giler!
lepas 2..
3rd day holiday, umi n abh hntr aku n adk2 aku balik kg..so, ddk kg 1 week! lg bosan!
aku x tau nak wat aktiviti ap! dah r x dew kwn!
so, ms ie r aku pulun menyiapkn homework aku..
TAPI!
buku rujukn aku t'tggl kat skolh! aaarrrrgghhhhh!!!! mcm mn r aku nk siapkn!

sabtu(6/6)
umi n abh dah blk kg smula..hr nie byk giler kenduri khwn!
smpi x larat nk mkn dah! huhu..makin gemok r aku!
hr nie..nothing yg menyeronokkn!

ahad(7/6)
hr nie ad kenduri khwn lg! brapa byk r kndurinya!
hr nie gak blk nilai..tapi yg best dpt jumpa sedara mara aku yg dh lm x jmp!
before nak blk..aku gie cr sluar n kasut k.polis satu Ipoh! sume kedai ttp!
apa lagi..aku call kwn2 una yg x gie ekm kebangsaan n aku pnjm jew.
THANX Jihan bg pinjm sluar n kst..walaupn besar!
smpi rmh lewat kot!
smpi rmh trus on9! lm giler x on9!

isnin(8/6)
yeah!!! hari nie ad latihan mnembak kat Bentong, Phg!
gie ngn bdk SMAKL!
dah r kne naik 1 track ngn bdk laki skolh 2! nak tido pn ssh!
aduyai.. mmg best r gie menembak ni!
x rugi aku gie..
tapi skt pinggang! kalo dgr jew tembakkn 2..boleh skt jntg.
tapi bila dah menembak 2..rs ok jew! rs mcm nak tembak lg!
peng..peng..peng!!!
hbs jew menembak 2, aku blk naik ktm ngn kak dayah n yat.
tapi aku trn kat kl sentral r..diorg b'dua turun kat btg bnr..
aku kne ambl klia transit ke putrjy..huhu..sorg2! bosannya!
smpi rmh dlm pkl 7 lbh..siap2 n trus gie giant!
ponat btol! dah r skt blakang!

BTW, homework aku byk yg siap lg! huhu!

Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

No comments: