Wednesday, June 10, 2009

cuti-cuti presint 16!

selasa..
aku n una nak gie lib P16..
umi terus jew r hntr kami berdua ke sana.. yea r igtkn lib 2 buka pkl 8 tapi rupa-rupanya buka pkl 10!
apalagi..agak kebengangan juga r.. apalagi..kami berdua lepak dl kat medan r selera P16 r!
una: kakak, lib buka pkl 10 r!
me: mana r akk tau buka pkl 10! awlnya kita smpi! jom lepak medan!
una:jom!

ntah smpi pkl brapa kitorg lepak..breakfast dl..lps 2 bc majalah yezz dl.. dlm pkl 9, kami berdua dah bosan! bosan tahap cipan r! aku pun ajk una gie jln2..kami gie pusing satu bangunan pusat kejiranan P16. Dah hbs tawaf, una lak ajk gie petronas..aku ikut jew r..bila una dah hbs beli brg(roti jew), dia ajk aku gie lepak kat surau lak..hmmm..aku rasa mesti dia nak tido!

mmg btol pun! aku lak..smbg bc Yezz..ntah brapa byk kali aku bc smpi aku pun dah muak tgk majalah 2! Dlm pukul 10 lebih br r kami berdua gie lib.. aku siapkn homework n una bc buku ap ntah!

pukul 12, umi ambl kami berdua..lepas 2 ambil afiq kat skolah n umi terus hntr ke Alamanda.
hehe..aku dah jnj ngn nana nak gie alamnda ngn dia..tapi iman x tau r join skali kew x!
iman join r!!! last minute aku tau dia join! best2!

apa yg kami semua buat kat alam...
~tgk movie 17 again..
b4 nak beli tiket nie..aku n nana duk gaduh(kot) nak tgk movie mn satu. Dia nak tgk 17 again n aku nk tgk jgn pndg blakang cngkk.. iman lak..mula2 ckp nak tgk jgn pndg blakang cngkk tapi dia lak yg ckp x kisah smpi nana tnya dia...
nana: who do u love most?
ayyooooo..of coz r iman 2 ckp nana..terdiam gak iman! cian dia..

~makan..makan n makan
kalo x mkn mmg x sah! tapi aku lak x dew mood sgt nk mkn! aku pun x tau knapa. x lapar pun.

~cold storage
beli mknn byk2 utk bw blk asrama.. una, una, una..slumber jew dia minx nana blnja dia chocolate! x segan lgsg. Aku nie..nana offer pun aku segan(mksdnya aku x nak r sbb aku segan). Nana blnja una n afiq..aduyai diorg nie! segan btol aku! Dah r nana blanja popcorn n air time tgk movie!

~MPH
asalnya nak cari buku latihan..tapi buku yg aku cr 2 lak hbs! issshhhh...geram btol! aku juz beli pembalut hadia..utk ap? ada r!

2 jew kot.. uuuhhh..nana ckp aku gemok! smpi hati dia ckp mcm 2! huaaaaaa....sbb 2 kot yg wat aku x mkn! haha..ntah r!yea..mmg betul pun..aku mkin gemuk! sensitive giler ckp psl nie! huaaa=((
aku bls dndm dgn menarik rmbt nana! hahaha..jahat btol aku nie! dah r dia demam! cian2..

pkl 5, umi ambl aku, una n afiq..balik..

ohhh nana! cpt2 r sembuh dr demm ek! cian nana..dah r demam lps 2 kne tarik rmbt n buli ngn adk sndiri..hehe..sori!

Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

2 comments:

Truth.Nay said...

alaaaaa org men men jerr!!!
gedik r x mau mkn!!!
aneroxia! aneroxia!!!!!!!
ahhhh!!!

nsb bek x botak tau..
per r gie buli org sakit..

btw nana ckp who do u love most..
grammar mu slh!nie org kementerian bleh plak x nk wat bi subject wajib utk pass..

pu3 said...

BIAR R!
SLH KEW NAK KURUS??
ok..w/e! time nie tgh mamai..so, x perasan! biarlah kementerian 2!