Friday, May 29, 2009

Pn Siti Rosnani=(

huaaaaa=(
Puan Siti Rosnani, ckg Math aku thn lps(form 3) n cikgu add math aku bf msk SESERI..pindah dr P11!!!

asal x dew sapa yg bgtau aku??!!! nie ppun ijat yg bgtau aku!
sedeynya..dialah yg buatkn aku dpt math A 4 PMR..
dia slalu bg aku semangat..will gonna miss her!

Students 3 IbnuHayyan thn lps owez buat dia risau..
owez uat dia gusar..
owez buat dia rs tertekan..

kenapalah kami nie sgt teruk?? tapi kami semua dah membuktikan kepada cikgu bahawa 3 IbnuHaayan boleh!

Cikgu..
Selamat Tinggal n Selamat Hari Guru.
Saya Sayang Cikgu...




Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

4 comments:

sarahshamsudin said...

hah??
ckg pndh ke??
ble??
pndh mne??

meo188 said...

jgn sedih2...

anaNiL. said...

sebenarnya, wlpn hanya 3 bln bersama ckgu, aku rasa mcm dah 3 thn ngan ckgu
ckgu amat best kan?

alhamdulillah, setiap apa yg ckgu ajkar aku paham...

moga ckgu sentiasa dberkati

utusan doa dr anak muridmu...

Pu3nuraqiliah said...

hari jumaat..last day skolh..
x tau r ckg pndh mn..

nil,
kau br 3 bulan ngn ckg.. aku n kwn2 3ibh '08 lm ngn ckg..
kitorg byk sakitkn ht ckg..sedih giler ckg nak gie!