Friday, May 29, 2009

Pn Siti Rosnani=(

huaaaaa=(
Puan Siti Rosnani, ckg Math aku thn lps(form 3) n cikgu add math aku bf msk SESERI..pindah dr P11!!!

asal x dew sapa yg bgtau aku??!!! nie ppun ijat yg bgtau aku!
sedeynya..dialah yg buatkn aku dpt math A 4 PMR..
dia slalu bg aku semangat..will gonna miss her!

Students 3 IbnuHayyan thn lps owez buat dia risau..
owez uat dia gusar..
owez buat dia rs tertekan..

kenapalah kami nie sgt teruk?? tapi kami semua dah membuktikan kepada cikgu bahawa 3 IbnuHaayan boleh!

Cikgu..
Selamat Tinggal n Selamat Hari Guru.
Saya Sayang Cikgu...




Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

Sunday, May 10, 2009

exam

Uhhh..exam! oohhh nooo!!!

Dah r x ready ap pun! perkara plg takkut skali...FAIL!!! TIDAAAAAKKKKKKK!!!! walaupun aku study setiap hr n stay up..aku still x ready n x yakin yg aku leh wat! huhuhu...dah r nie 1st exam aku 4 this year! msk seseri..mn ad wat ujian or exam..trus mid year! Dah r 1st paper subject PHYSICS n BM(1)!! aku x hafal lg formula2..aku x ready!! hari ke-2 paper subject CHEMIST n P.ISLAM!!! Subject MENGHAFAL!!! huhu..Hari ke-3 paper subject SEJARAH n BM(2)..huhuhu... Ya ALLAH, Permudahkanlah aku untuk menjawab soalan-soalan Mid Year. Berikanlah aku keputusan yang CEMERLANG..AMIN...

InsyaAllah..aku boleh buat! AKU BOLEH! A1!A1!A1!..tapi awal2 nie susah r nak dpt straigth A1 kn!! So..aku buat mana yang mampu sahaja..INSYAALLAH...berkat DOA umi, abh, cikgu2 n kwn2 serta dr aku sendiri..aku harap aku boleh jawab dengan tenang! Nak SENANG kena SUSAH.. NAK BERJAYA kena BERKORBAN.. Nak STRAIGTH A1 in SPM kena BERKORBAN, BELAJAR, SUSAH DAHULU!!!! GO!!!!! A1!!!


Ya Allah, YA RAHMAN, YA RAHIM..Ampunilah dosa hambamu ini..sesungguhnya hambamu ini lemah..Kuatkanlah semangat ku dan permudahkanlah segala urusan ku. Permudahkanlah aku mengharungi segala cabaran dan dugaan untuk menjulang kejayaan dan membanggakan kedua ibu bapa ku yang aku sayangi. Biarlah apa jua cabaran dan dugaan menimpa, tabahkanlah hatiku. Hanya kau yang mampu membantuku, hanya kau yang aku meminta dan hanya kau yang MAHA BERKUASA dan MAHA ESA...AMIN...
Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

Friday, May 1, 2009

Exam..around the corner

EXAM!! MID-TERM EXAM!!!
perrrggghhh..x lama jew lg! 11 MEI nie! huaaaaaaaaaa!!! dah r x study ap lg! huhu....
GO PU3! GO PU3! GO!GO!GO!
Semangat2! DONT GIVE UP! YOU CAN DO IT!

exam..oh..exam..
kau makin hampir,
datang menakutkan kami semua sebagai pelajar,
biar apapun halangan yang mendatangkan,
kau tetap hadir!
exam..exam..

sempat gak aku wat sajak! hahahaha..okie dokie..GO PU3! hehe=)

Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)