Wednesday, April 22, 2009

citer-citer Hari Sukan

sambung citer time hari sukan!
Hari sukan yang sangat gempak n rawks!sangat gempak! yeaaaahhhh!!! hahaha..SEMANGAT! yela..mana x semangat, ONCIDIUM JUARA! yeeeaaahh!!! ONCI HEBAT! ONCI JUARA! Kami semua sangat semangat masa hari sukan. Kami mendahului semua rumah r katakan..



BEAT you BRASSI!
FIGHT you EPI!
SMACK you DENDRO!



Hahaha..2 r yang membuatkan kami semua semangat..sangat semangat! GO!GO!GO!
alamak!over lak semangat!hehe..ok2..sambung citer. Hari sukan start time pagi dengan dimulakan dengan acara 1500m. Johan n N.Johan dibolot oleh rumah ONCIDIUM!! oohhyeaah! lepas 2 acara 100m n 200m saringan dan barulah bermulanya opening hari sukandengan lintas hormat/kawad kaki dan pertandingan persembahan sorak berima@cheer..memang best n gempak r opening hari sukan! Selepas itu bermulalah acara-acara seterusnya.


Penghujung hari sukan lagi gempak! semasa ONCIDIUM diumumkan menjadi juara! hahaha..best2!

nie ad sedikit gambar ek..






Kawad Kaki-Tempat ke-3
Cheer-N.Johan
Olahragawati-Tamil Selvi(Oncidium)-lempar cakera, lontar peluru, lontar lembin n 4x400


CHEER RUMAH

Gentar tak Gentar dengan rumah ONCI..HEY!(2x)
ONCI No.1..ONCI NO.1..HUHA

WARRIORS
WARRIORS deffend
We are the warriors of ONCIDIUM(2x),
We gonna fight(2x),
We gonna fight with the spirit of the night!

Ad lagi..tapi malas lak nak taip..hehe=)
Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

Sunday, April 12, 2009

Nak citer sket..
psl aku kat seseri..mgg lps..
aku n kak dayah wat fafa jealous..haha!cian dia! aku ngn kak dayah mmg satu kepala! hmpr setiap hr aku wat dia jelalous! dia jeles aku ngn kak dayah rapat..dia ngn cs dia x.. huhu! satu hari 2..lps prep.. aku jln ngn dia..aku tunjuk r kat dia chocolate kek yg kak dayah bg..jeles gaban dia!
satu mlm 2..kak dayah nk pinjm laptop aku n kak dayah ajk tido
dorm dia..aku ok jew.. fafa jeles kak dayah tido sebelah aku..aku bg r cadangn srh dia ajk cs dia tido ngn dia! hahaha...caya x aku msk cheer??!!! hahaha..btol! aku msk cheer! setiap hari ad latihan..best gaban!! aku msk cheer utk hr sukan!

12 April 2009, Ahad, Stadium MPS,
SUKAN TAHUNAN SESERI!!! saat yg plg dinanti2kn! aku msk 3 acara jew n msk cheer! hahaha..GEMPAK r! ONCIDIUM JUARA!!!! yeah!!! rumah aku pasti r ONCIDIUM kn! Siapa ckp ONCI x ley jd JUARA! cipta rekod kot! best2!!! kawad-tempat ke-3, cheer- n.johan.. n Olahragawati dr rumah aku iaitu Tamil Selvi a/p Nagaraj..4 emas lorh! Sore aku pun dah nk hilg nie! t'jerit2 kat sn..Alhamdulillah..sume berjln lancar! AMIN...
















Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)