Tuesday, March 17, 2009

about today

hr khamis, hr yg plg ditgg2! ad reunion class 4 ibs!!!walaupun kelas 2 br thn nie wujud utk batch aku kat skolh P11 2, tp bila dh hmpr separuh keluar gie sbp n mrsm..ap lg! REUNION r!! can't wait this Thursday!!! In da same time, aku dpt jmp nana n iman! yaaahhhooooo..leh lpskn rndu aku yg dah tebal berinci2 nie...& jumaat nie aku ad reunion class 3ibs'08..tp aku x tau nk gie kew x nak.. coz aku dh hmpr muflis nie..huhu..cian lak diorg. Aku pun rindu dak2 kelas aku thn lps! huhuhu.. diorg lak nak sgt jmp aku..btw, aku pun byk gaban keje yg nak kne selesaikn..huaaaa=((

ABOUT TODAY...
aku ikut una gie latihan String Orchestra kat skolah..diorg ad performance x lm lg. So, kne r practice kn..dddoowwwhhhh..rindu giler ngn blk muzik!! n bilik muzik 2 ad byk instrument br! ad instument 4 gamelan!!! rugi giler aku pindh but lg rugi kalo aku x gie seseri kn! x pew r..ap lg! aku msk jew blk muzik 2..sume instrument gamelan aku try! hahaha..excited! lps 2 aku ke blk lg satu..wat ap? hehehe...aku tibai sume drum n keyboard!! dah lm aku x main!! rindu!! Then, kak zahidah n kak cha pun ad..so, aku share citer aku kat seseri ngn diorg r..yea r..diorg pun duk asrama..lm gak x jmp diorg!=P
Dalam pkl 9:30pg, aku gie rmh nil..kitorg dh jnj nak gie alamanda n temnkn dia gie beli bj kat anjung ngan hidayah.. aku gie jmp dia n kitorg trus ambl bas gie rmh hidayah..lps 2 aku, nil n hidayah gie rmh farhana jap..nil nak ambl buku teks ap ntah..(org 2 semangat nk gie maahad!)...n kitorg gerak ke anjung dl(nil nak beli bj labuh) n trus ke alamnda.. kat alamnda lak, aku nk gie beli brg kat carefour..dh hbs beli 2, aku blnja diorg mkn ice-cream, gie mph, watson n makan kat rasa! hehehe..makan!!! lps 2 umi call..n umi ckp umi nak gie beli brg dl..ap lg aku, una, nil n hidayah gie r kat umi..teman umi gie beli brg! dah hbs 2..aku, umi n una pun blk n hidayah n nilpun blk..huhu..rndu diorg b'dua!!
inilah kisah hr nie..mmg best jln2 ngan diorg..

ok r..2 jew kot pu3 nak b'celoteh..mls lak nk ckp pjng2! hehehe..bubye!=)

Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

No comments: