Sunday, February 1, 2009

merepek jap..

Aku x leh join string orkestra lg lps nie!
sedihnya aku..
Iman! leh x aku nk join kalo korg wat performance?? 2 pn kalo aku leh kuar dr skolh 2 wat sementara wak2!
nk join Quartet Orkestra ko! 2 pn kalo aku still pndi main!

Setiap hari aku terfikir..
mcm mn aku nnt kat sm sains seri puteri 2 nnt?
boleh kew aku bw diri aku?
boleh kew aku sesuaikn diri aku kat sana?
ntah r! aku lgsg x ready... aku lgsg x hepi nk gie sn! aku syg gaban kat skolh aku!
aku betul2 x ready!!! huaaaaaa=((

2 all my friends..nie bkn r keputusan aku..aku t'paksa pergi utk menjadikn harapan parents n grandparents aku t'capai..aku buat keputusan utk gie pn dgn perasaan yg berat!

aku x tau nk merepek ap lg! aku x tau nk membebel ap lg!

tata..titi..tutu..daaaa...

Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

2 comments:

~cik manis~ said...

hai dear
;)
x pe sis, lau niat kite btul2 nak blaja, kat mne2 pn sure ok..

ape2 pn yg pnting niat.
klau niat msuk sne sbb ayh mak sruh, baik adek btulkan balik coz nnt blajar pn x berkat..
:)

anaNiL. said...

mesti boleh penye la ko kt sne kang

jgn r sedey2

string kat ne2 pun bley blaja

kata umi ko tu kne dgr
InsyaAllah,dipermudahkan semua urusan di sana