Saturday, February 7, 2009

ceritaku..

Wahai rakan2 ku sekalian..

6 Februari 2009, Jumaat,
Hari ini merupakan hari terakhir aku kat SMK Putrajaya Presint 11(1)!!! Minggu hadapan pada 10 Februari 2009, aku akn ke SM Sains Seri Puteri! huhu..sedih gaban! Hari nie aku n Kamilah meneruskn misi kami iaitu slm ngan ckg2 n ambl profil pelajar, file kesihatan n kokurikulu
m! Penat gaban TAWAF satu sekolah! Time rehat..Alia keluarkn KEK CHOCOLATE! Nak celebrate kitorg yg nk blah dr skolh 2! huhu.. Thanx Alia! sedap kek 2! Len kali wat lg ek! Subject last pd hr ini ialah Chemistry..Aku tgk jew jam n akhirnya pkl 12:30tghhr! Huaaaaaaaaaa...!!!:((
Ckg x kluar dr kelas lg aku n kamilah dh nangis! Sedih gaban! Aku x leh tahan! Aku akn rindu semua kwn2 aku..aku sayang korg smpi bila2! Aku minx maaf ngan sume n HUG kwn2 aku!

NIL..HIDAYAH! korg KAWAN n SAHABAT aku selaman
ya! aku SAYANG korg! Thanx 4 everything..aku akn sentiasa mengingati SMK PUTRAJAYA PRESINT 11(1)!

Next, aku nk ckp r sket..aku sedih x dpt jmp Iman!
IMAN..sorry kalau aku wat slh n thanx 4 everything! aku SAYANG ko sgt2! wei, jgn lupa aku tau..jg string baik2! kalau wat performance, jgn lupa pggl aku! huhu:((
Sedih aku..jg NANA tau! Aku SAYANG dia sgt2..!

Ptg 2 ad latihn String..aku mesti r nk gie kn n NANA pn ad n dia stay ngan aku n una kat skolh! SAYANG kamu NANA!!! CHOCOLATE! Nana bg chocolate! huhu..THANX! kat latihn string..aku x practice pn...aku lepak ngan nana n wafa kat bilik blakang kat bilik music 2! Kami sudh jd x btol lorh! hehe..Aku kaco nana sepnjg latihn string 2! Sorry Nana! Then, Ckg Rashidan msk blk 2 n main keyboard..lps 2 ckg ckp sumthing yg leh wat aku nangis n aku dah nangis pn!huaaaa=(( Nana pujuk aku..sedih btol! Dlm 5:15ptg latihn pn hbs.. aku, una n nana gie surau! solat dl b4 blk!.. Lps aku ambl wuduk, nana hilg! hehe..x r..dia kat tepi almari..ntah ap yg dia wat! NANA! are u crying?? huhu..jgn r!

Mlm lak..umi n abh bw aku n adk2 aku gie mkn kat luar..ntah knapa aku berselera! byk gaban aku mkn! Blk rmh jew trus on9! aku tgk blk gmbr2 aku n kwn2 aku! SEDIH tau x!! huhu..

I'll miss u all..
Aku syg korg...



Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

4 comments:

Symphonious Mind said...

xyah rr sedey2 xjpe ak weii....
bkn cam ak xde lg da pas neh...
adeih...
tp tatau rrr lak an...
haha...

haaa...
yer2..
-take care orchestra
-pnggl ko kalo ade show
-jg nana
got it...
understood
akan ak wat....
dun worry be happy
haha

papepon..
sme ak xamek ksh pon....
maafkan da...

syg ko gak...

t8 care

Natwee said...

spew cry??
x cry pownnn...
.....
x...

Pu3nuraqiliah said...

ok2!
u x cry..
Iman- bgs2..igt pesann aku!

anaNiL. said...

huhu

aku cyg ko la sygku

nanti cuti2 kita kuar r agy aw!!