Monday, February 9, 2009

hari yg...??PART 2

ELLLLOOOO again!!!

FuuuuuhhhhhH..pnt btol hr nie! mcm2 bnd kne wat! bateri aku dh nk weak!..huhu..

Dlm pkl 6ptg..br r aku dpt rest jap!..msk maghrib jew..aku smbg sume keje2 aku yg x done lg!

PAGI, 9-11= post blog, on9, breakfast, ddk2 jap.., kms rmh, gosok bj..
TghHr@Ptg, 11-6= Gosok bj, pack brg, 0n9, mnd, solat, lunch kat rmh jirn aku yg wat b'day party ank mereka, on9 (selagi sempt), rest jap, smbg gosok bj n pack brg, solat..x hbs lg!
Ptg@Mlm, 6-???= tido jap, pack brg, jht bj???, mnd, solat, mngaji, on9, gosok tdg, on9....bila nk tido?
ntah r!

ESOK, 10 FEBRUARI 2009, aku akn ke SESERI!
dgn harapan agr aku happy kat sn n aku blh lbh b'jy kat sn! AMIN....


k, r..mls lak nk b'celoteh byk2! bdn dah pnt sgt2! bubye..
JGN LUPAkn PU3 k!! will MISSSHHHHH SUME!
Owez keep in Touch!
nnt kalo pu3 blk, pu3 citer lak keadaan n aktiviti pu3 kat sn k! LOVE u ALL!=D

Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

Hari yg...?? PART 1

ELLLLLOOOOOO

GOOOOD MOOOOORNING!!!
Aku semangat bgn pg nie pd hr nie...Ntah knapa tiba2 rs nk post BLOG! Bgn jew..trus gosok GIGI n cuci MUKA! eerrrrr..agk X BTOL sket kot kapla otk aku nie..!!=D

FYI, esok=hari SELASA, 10 FEBRUARI 2009, aku akn ke SM SAINS SERI PUTERI (SESERI) untuk pendaftaran dan officially nya aku menjd pelajar SESERI!!! berDEBAR-DEBAR jantung aku! Brg2 x pack lg! uuuuuHHHHH MALASnya nak pack brg!!! Aku rs aku dah READY nk gie 'kot'..ntah r! x tau r ap perasaan aku! Aku igt hr nie aku nk PACK brg2 aku, GOSOK baju, CALL sume kwn2 aku, KMS bilik aku yg b'selerak mcm TONGKANG PECAH, KACO adk2 aku, ON9!!! n.... ntah r!
aku rs hr nie mesti aku MENANGIS time aku CALL kwn2 aku!! huhu... I LOVE 'em A LOT!!
X sangka aku...hr yg dinanti2kn tiba jua..

Dulu, akulah ORG yg plg SEMANGAT ckp X NAK gie SBP...tgk2 AKU gie gak meningglkn kwn2 yg diRINDUI, ckg2 yg diHORMATI, kakak angkatku, NANA yg diSAYANGI, IMANku(nana-nya..x leh ambl!!) yg diCINTAI!hahahahahaha...x r! yg diKASIHI!! huahuahuahua=P SOWIIIIIIEEEEEEEEE NANA! me LOVE u!!

Dulu gak..
Aku igt NANA yg akn TGGLkn aku keseorgn kesepian mlm2 coz ikut abh dia gie POSTING...tp x jd! YAY!!! but.. Aku yg akn TGGLkn dia keseorgn mlm2! knapa mlm2??? hehe..Kitorg msg@chat everynite! Jd r dia MISS LONELY...
Lonely...She is MISS LONELY, she has nobody 2 msg n chat everynite...(menyanyi lak!)

Dulu gak..
Aku yg plg SEMANGAT ckp kat IMAN n teacher EMELDA yg aku xkn gie mn2 coz STRING! tp...aku GIE gak! huhuhu..SOWIIIEEE! kecian IMAN n teacher.. Jgn LUPA kat kau lak kalo wat performance 2..igt2 r ahli STRING ORKESTRA korg yg plg SEMANGAT nie!!! =P

Byk lak aku CAKAP pg nie!! SUDAH2!! MLM nnt..insyaAllah..aku post lg!!!

Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

Saturday, February 7, 2009

Kisah 7 Februari 2009(2)

Aku msk troli!..Ikha mau kiss aku! hehe=D


Wafa semangat mcm ijat!


kami disebalik daun pokok..


Ijat semangat nyanyi utk aku! Thanx!


cermin??


Makan Fries!


makan time!!


syg mereka!


me n nana(kakakku!)


Gmbr2 kat Alamnda! Sayang Korg!




Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

Kisah 7 Februari 2009(1)

Assalammualaikum!

Hari nie kau ngan kwn2 kelas aku thn lps, 3 IBNu HAYYAN n Nana gie Alamanda..antaranya..
syiqin
Wafa
Ikha
Fatin
Azi
Huri
Ijat
Rinesh
Acap
Ridzuan
Firdaus
Syahirah
Amalina
Fathiah
Aqilah..

2 jew kot..hehe=D..Diorg nk celebrate aku yg dah nk ke SESERI!
BEST+SEDIH=???
Kitorg jumpa kat dpn pusat bowling..diorg nk gie tgk movie SIFU & TONGGA tp aku n hidayah x nak tgk..so, aku x r tgk coz mama nana nk blanja mamam a.k.a mkn kat Chicken Rice Shop! Mama nana blanja aku n hidayah..! =D
Kenyang gaban! THANX a Lot aunty!!!
Lps 2 gie jln2 n kaco nana smpi nana MERAJUK! huhu..cian dia! Sementara menunggu mereka2 hbs tgk movie..aku solat n gie mph dl.. Lps 2 kne tgg diorg solat lak..aku, nana, hidayah, ijat, fatin n huri tgg kwn2 aku yg len kat rasa.. bila sume dah ad..kitorg gie BURGER KING..pergh..ssh btol nk cr tmpt! kitorg tgg r dua couple nie hbs mkn! lembab! *slamber jer kutuk! Sementara nk tgg 2, aku n nana gie Cold Storage jap..beli mknn n nana beli chocolate! Aku org p'tama yg buka n mkn n aku org yg hbskn! cian kwn2 aku..
Lps Couple 2 dah blah..aku cpt2 ambl tmpt diorg n kitorg sume ddk2, mkn2 n ambil gmbr!
Lps 2 kitorg gie melalak kat SUPERSTAR karaoke... Kwn2 aku nyanyikn utk aku! Terharu aku smpi aku menangis!! Aku pn nyanyi gak..tp x tau r sedap kew x! hehe..Sedih btol bila diorg nyanyikn utk aku..byk lak 2! Antaranya..
Kenangan Terindah
Mungkin Nanti
Lonely
Jgn Diucap Selamat Tggl n byk lg..
Pkl 6 br r aku blk..

RINDU GABAn ngan kwn2 aku! Wei..aku akn owez igt korg n memori kita bersama..
Nana..pu3 x kn lupakn nana..Seseri 2 dkt jew..

Pu3 SAYANG korg sume! Sayang Sgt2!!


Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

ceritaku..

Wahai rakan2 ku sekalian..

6 Februari 2009, Jumaat,
Hari ini merupakan hari terakhir aku kat SMK Putrajaya Presint 11(1)!!! Minggu hadapan pada 10 Februari 2009, aku akn ke SM Sains Seri Puteri! huhu..sedih gaban! Hari nie aku n Kamilah meneruskn misi kami iaitu slm ngan ckg2 n ambl profil pelajar, file kesihatan n kokurikulu
m! Penat gaban TAWAF satu sekolah! Time rehat..Alia keluarkn KEK CHOCOLATE! Nak celebrate kitorg yg nk blah dr skolh 2! huhu.. Thanx Alia! sedap kek 2! Len kali wat lg ek! Subject last pd hr ini ialah Chemistry..Aku tgk jew jam n akhirnya pkl 12:30tghhr! Huaaaaaaaaaa...!!!:((
Ckg x kluar dr kelas lg aku n kamilah dh nangis! Sedih gaban! Aku x leh tahan! Aku akn rindu semua kwn2 aku..aku sayang korg smpi bila2! Aku minx maaf ngan sume n HUG kwn2 aku!

NIL..HIDAYAH! korg KAWAN n SAHABAT aku selaman
ya! aku SAYANG korg! Thanx 4 everything..aku akn sentiasa mengingati SMK PUTRAJAYA PRESINT 11(1)!

Next, aku nk ckp r sket..aku sedih x dpt jmp Iman!
IMAN..sorry kalau aku wat slh n thanx 4 everything! aku SAYANG ko sgt2! wei, jgn lupa aku tau..jg string baik2! kalau wat performance, jgn lupa pggl aku! huhu:((
Sedih aku..jg NANA tau! Aku SAYANG dia sgt2..!

Ptg 2 ad latihn String..aku mesti r nk gie kn n NANA pn ad n dia stay ngan aku n una kat skolh! SAYANG kamu NANA!!! CHOCOLATE! Nana bg chocolate! huhu..THANX! kat latihn string..aku x practice pn...aku lepak ngan nana n wafa kat bilik blakang kat bilik music 2! Kami sudh jd x btol lorh! hehe..Aku kaco nana sepnjg latihn string 2! Sorry Nana! Then, Ckg Rashidan msk blk 2 n main keyboard..lps 2 ckg ckp sumthing yg leh wat aku nangis n aku dah nangis pn!huaaaa=(( Nana pujuk aku..sedih btol! Dlm 5:15ptg latihn pn hbs.. aku, una n nana gie surau! solat dl b4 blk!.. Lps aku ambl wuduk, nana hilg! hehe..x r..dia kat tepi almari..ntah ap yg dia wat! NANA! are u crying?? huhu..jgn r!

Mlm lak..umi n abh bw aku n adk2 aku gie mkn kat luar..ntah knapa aku berselera! byk gaban aku mkn! Blk rmh jew trus on9! aku tgk blk gmbr2 aku n kwn2 aku! SEDIH tau x!! huhu..

I'll miss u all..
Aku syg korg...



Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

Thursday, February 5, 2009

hari ini dan semalam..

Rabu..4 Februari 2009..
Aku n umi gie klinik putrajaya. Igt nk wat medical check up tp kne wat appointment dl.. dah r hr Jumaat! x nak aku!
Aku ajk umi gie Pusat Rawatan Islam Az-Zahrah kat Bangi.. x byk kne byr n skejap jew. Lps 2, aku n umi gie Warta beli bj sekolh aku n ambl gmbr berukuran passport. Then, umi bw aku gie brakfast. Lps 2 br r aku gie sekolah..RAJIN btol aku!hehe=P


Khamis..5 Februari 2009..
Hr nie aku gie sekolh mcm biasa..huhu..
Hr nie last aku pki bj uniform pengawas aku! huhu..aku akn sentiasa merinduinya! 3 masa sebelum rehat..aku, Kamilah, Syuhada n Ashraful gie jmp ckg2 utk minx maaf..minx restu..SEDIH gaban!! Kitorg ambl gmbr ngan ckg2..ckg2 lak bg semangat kat kitorg..huhu=(
Lps sekolah.. aku, ikha, syiqin, affan, wafa, nadia, mar, mira, tyra, tyqa, wan n syira gie mkn kat mamak.. Affan blanja aku mkn! TERIMA KASIH AFFAN! Aku SYG ko! haha=P

Lps blk dr mamak, Ijat lak blanja aku mkn ice-cream! THANX IJAT!
Huaaaaaaaaaaaaaaaa... Sedihnya aku! Aku akn gie! Syg skolh aku!

Aku akn sentiasa merindui sume kwn2, ckg2 n skolh aku! Aku syg gaban ngan diorg sume! MUUUAAAAAHHHHX!!!!=D

Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

Monday, February 2, 2009

2 february

2 Februari 2009,
Hari nie cuti! WILAYAH PERSEKUTUAN cuti r wei!
Aku n family aku gie Jusco Seremban! Beli baju n kst utk aku! huhu..nk gie asrama, keperluan kne r cukupkn!
Nak kew Seremban 2, abh lalu r jln kg..Lalu Labu.. Seronok aku tgk byk pokok2 n rmh2 kg..
Parents aku dh hbs byk money juz beli brg aku! TQ umi..abh! jln2...n blk rmh..PENAT!
Smpi rmh jew..trus landing ats katil! tido smpi pkl 5:30!

Lps 2..umi srh wat kopi n hntr kat rmh jiran.. aduyai..mesti ad wat mkn2 lg nie! mmg pun! Diorg sudh rindu kopi aku r! hehe..ahakz! Ad LAKSA! dh lm x mkn laksa! hehe..lps mkn jew, aku blk rmh n gosok bj skolh..
WEI! HW aku x siap lg r! mls r nk wat! haha..PEMALAS btol aku nie!
Sok nk gie wat medical check up! Mesti lm gaban kn!

okie r...ap2 hal..tggl brapa hr jew lg aku nk kne gie daftar msk..huhu=((
Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

Sunday, February 1, 2009

merepek jap..

Aku x leh join string orkestra lg lps nie!
sedihnya aku..
Iman! leh x aku nk join kalo korg wat performance?? 2 pn kalo aku leh kuar dr skolh 2 wat sementara wak2!
nk join Quartet Orkestra ko! 2 pn kalo aku still pndi main!

Setiap hari aku terfikir..
mcm mn aku nnt kat sm sains seri puteri 2 nnt?
boleh kew aku bw diri aku?
boleh kew aku sesuaikn diri aku kat sana?
ntah r! aku lgsg x ready... aku lgsg x hepi nk gie sn! aku syg gaban kat skolh aku!
aku betul2 x ready!!! huaaaaaa=((

2 all my friends..nie bkn r keputusan aku..aku t'paksa pergi utk menjadikn harapan parents n grandparents aku t'capai..aku buat keputusan utk gie pn dgn perasaan yg berat!

aku x tau nk merepek ap lg! aku x tau nk membebel ap lg!

tata..titi..tutu..daaaa...

Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)