Sunday, January 4, 2009

Ahad

Hari nie hari Ahad.. peerrgghh..malas nak bgn awl! yea r..last time nak bgn lewatkn! lps nie kne bgn awl.

Hari nie ad bbq kat rumh aku..jiran2 aku n umi yg plan sume nie..
Bestnya..jiran aku dah dtg wak2 pg tapi aku still x bgn2..dlm pkl 9pg r kot diorg dtg..dtg tlg masak n prepare mcm2..aku lak bgn pkl 9:30pg. Aku dengan malasnyew nak turun tlg prepare, gie mnd n kms blk..pas2 br r aku turun n tlg sket2. PEMALAS! x pew2..bukan slalu pun! hehe..


Lepas Zohor br r bbq bermula! MAKAN..MAKAN..byK GABAN aku mkn.. bbq nie berterusan smpi r pkl 7ptg..
huaaaaa..penat gyler! kena tlg mcm2 sepnjg wak2 2..aku kena jd coffee maker! berulang-alik ke dpr r! Hbs jew bnd ala nie sume, aku kne tlg kms lak! lap pinggan mangkuk n cwn2..penat..


Pada masa yg sama, cik acik(adk ipar umi) dtg rmh..dia bw DUNKIN DOUGHNUT! n..n..n..n...n..(brapa byk n daaa...)..n.. dia bg thumbdrive 2GB utk aku sempena aku dpt straight As..hehe.. aku br igt nak beli sndiri tapi dah dia bg, x jd r beli! huhu..beruntung! save sket duit..hehe..THANX cik Acik!


Esok sekolah! huaaaaaa...malasnyew nak bgn awl! tapi aku dah x sabar nk gie sekolah..dan rindu sgt ngan kwn2, ckg2 n tmpt lepak! hehe..

ok r..lps nie aku jarang on9! kalau on9 pn once or twice a week..ok r 2kn..

-SALAM-

Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

4 comments:

+HikAYaT puTERi FAezaH+ said...

okay...thx yea sis qila....

+HikAYaT puTERi FAezaH+ said...

salaam....okay!!!anyway thx yea sis qila...

Naybella said...

Mkan jer keje..
tp x bsr2 gak..
hehe..

~SNF~ said...

hai...
makaceh ye sis qilah........XD