Wednesday, December 24, 2008

kisah 24 dis 2008

Salam..

hr nie..24 Dis 2008, B'day Nana yg ke-71..haha..x r..yang ke-17 r. Celebrate b'day dia kat alamnda. Mlm smalam, bdn aku x siht sgt. Aku kena flu n tekak aku sakit. Mlm 2 jg aku mimpi ngeri! mentg2 nk gie tgk citer Histeria! Brapa kali aku t'jg.. arrrgghhh..w/e r.

Nana jmpt aku kat ofis abh nak kew Alamnda..segan gak r..AHAKS! B'day dia..dia yg jmpt aku! apolah! Aku x tau r knapa..kepala aku tb2 sakit n perut aku wat hal..pas2 elok blk, cm kpala r skt sket..huhu..hlg gak mood aku! pas2 gie jmp iman kat rasa n ddk2..smbg2..ntah ap2!! bg nana present..then, gie beli tiket muvie, citer Histeria! aku brani kew tgk?! eerrrr..ntah r. pas2 aku gie beli mc flurry.. jd r alas perut aku. Aku pun buknnyew ad slera nk mkn!

1.40pm start citer histeria..pergghhh..agak mnakutkn gak r! hantunyew mcm real n menyeramkn.. aku still blh igt hantu 2 n jln citer 2!!! oit, PUTERI!!! lupakan r!!! huhu..mmg aku tkt tgk citer 2 smpi hug nana gyler2 n aku byk kali ttp mata n terkejut! Hbs jew citer 2, aku duk t'byg2kn hantu 2! ish!..gie solat n mkn kat Pizza Hut..

Actually, lps solat 2 aku dah start kena gastric..tapi aku x ckp kat nana n iman..aku snyap jew.. time 2 jg r aku nyew moo\d nk mkn makin lm makin hlg! tapi aku still mkn..kalo aku x mkn, mau aku kena mrh.. aku wat2 sihat jew r..tapi aku nk mkn 2 mcm nak keluarkn blk jew! 2 slices pizza, mushroom soup, garlic bread n nana sumbt 3 slices or 2 slices pizza cake! pergghhh...makin skt perut aku! tahan jew r! Sorry Nana! Sorry Iman! aku x bgtau korg hal sbnrnyew...SORRY!!! aku duk mnhn sakit smpi aku x dew mood nk ckp n nk lyn org! tapi kalo aku x b'ckp or x lyn org mesti iman n nana perasankn! so, aku ckp r sket2 n lyn r jg.. JAHAT btol aku nie! B'PURA2!!!!!!

x pew r..aku happy gak! tgk nana happy pun dh cukup walaupun aku mcm x larat sgt.. Then, dlm 6 lbh aku blk..Nana n Iman temankn aku ke south entrance..hehe..main poke2! n NANA!!! sorry tipu nana!!! Pu3 x b'maksud nak tipu! Pu3 still sakit perut time 2!(sbnrnyew gastric).. tapi Pu3 ckp dh ok! huhuhu..sorry! SORRY SGT2!!!!!! Please..jgn mrhkn Pu3! Jgn mrhkn Pu3! Pu3 juz x nk nana risau or w/e psl pu3.. huhu..sorry! Smpi kat south entrance 2, aku salam, kiss n hug nana! mayb last hug n last kiss???? hmm..ntah r! aku pun x tau! sedey gak r=(

TO IMAN-SORRY!!! HUHU..HEPI2 OWEZ NGAN UR DARLING(NANA)..HAHA
TO NANA- HAPPY BIRTHDAY!! SORRY SGT2!!! LOVE U A LOT!!!

Harap2 korg x mrhkn aku kalau korg bc blog nie! aku x berniat nk tipu korg..aku juz x nak wat korg risau..2 jew..

salam..amin..
Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

No comments: