Friday, December 26, 2008

Kawanku..Hidupku

Aku ada sahabat karib..rapat ngan aku sejak standard 1 lg..smpi sekarang kami msh lagi bersahabat.. Kami kenal time standard 1 kat Bukit Bintang Girls School. Umi aku n Umi dia cikgu kat sekolah 2.. our mother pun rapat. Jadi senang r kami nak berkawankan. Masa standard 1 aku x sama kelas dgn dia..msk standard 2, sekolah BBGS ditukarkn ke Taman Sharmelin Perkasa, Cheras. Nama sekolah pun tukar iaitu Seri Bintang Utara. Kalo sekolah menengah SMK r..kalo sekolah rendah SK r.. Nak dipendekkan cerita, aku dgn dia kelas sama bermula standard 2 smpi r standard 4. Kenapa sampai standard 4??? Standard 5 aku dah pindah Putrajaya. sedih sgt last day sekolah 2..Habis sekolah kitorg suka lepak sama2. Kitorg ada tempat lepak kitorg. BEST!!! huhu..miss that time!

Standard 5-6..kitorg susah nak jumpa. kalo jumpa pun akhir2 tahun. Kadang2 2 kwn umi akn wat mkn2 kat Port Dickson. Tidur r satu mlm kat sn kn! Best! dpt jumpa dia..main dgn dia..sembg2 n mcm2 r! Seronok gyler!
Form 1, bulan Julai..family aku pindh Nilai n x silap thn lepas family dia pindah kat Bandar Seri Putra. Dekat dgn Nilai! walaupun aku sekolah kat putrajaya lg n dia still kat SBU, kami dapat jumpa lg n aku suka sgt coz rmh kitor
g dah dkt n sng r nk jumpakn!hehehe=D Kami sahabat karib/BESTFRIEND..x dew sapa dpt pisahkn kami melainkan Allah swt. SAYANG dia! MISS her a lot!

Sapa dia????
nama dia NUR ZULAIKHA binti KHAIDZIR..

hei, Zulaikha! kalau awk baca blog nie, jgn gelak ek..awkkn mmg suka kenakn kita!huhu..ap2 hal awk tetap bestfriend kita..sayang awk! muaaahhhxxx...hehe..=)


Zulaikha(standard 4)




Smile is the BEST therapy. ALHAMDULILLAH:)

1 comment: